Lag din egen blogg eller hjemmeside

Du har kanskje gått med tanker om å sette opp din egen blogg eller nettside, men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang.

Da har jeg gode nyheter. Du tror kanskje at du må kunne html, java, xml... og hva det nå var igjen. Svaret er nei.

Hvis du kan bruke et tastatur og en mus, har du tilstrekkelig med data kunnskaper for å lage blogger og hjemmesider.

Et annen ting, er at du gjennom å legge ut reklame på nettsiden din kan få inntekter ! Ja, du leste riktig. DU kan få reklame inntekter fra siden DIN. Og dersom du gjør ting riktig, kan det bli litt lommepenger.


Om Google

Google begynte som et prosjekt i 1996 av studentene Larry Page og Sergey Brin på Stanford-universitet. 7. september 1998 stiftet de Google Inc. i en garasje i California, USA. I starten kaltes det BackRub fordi programmet sjekket hvor mange sider som lenket til en side, for å beregne sidens viktighetsgrad.

Google ble raskt en populær tjeneste, blant annet på grunn av hurtigheten og sitt rene og enkle design som var nesten helt fritt for reklame, noe den fremdeles er.

Domenet google.com ble registrert 15. Desember 1997. Firmaet «Google, Inc.» ble registrert 7. September året etter, i en garasje i Menlo Park, California. I 1999 flyttet firmaet til kontorer i 165 University Avenue i Palo Alto. Disse lokalene ble raskt for små, og etter flere flyttinger ende de på sin nåværende plass i 2003, et bygningskompleks i Santa Clara County, California, mest kjent som The Googleplex.

Google patenterte i 2001 side-verdimekanismen sin[1].

Google er børsnotert på Nasdaq-børsen. I november 2006 var selskapet verdsatt til 154 milliarder dollar eller nærmere 1000 milliarder norske kroner.

I Norge driver Google sin virksomhet i Trondheim og Oslo. Det er signalisert at også Bergen vil få en server.

Les mer her og her

Se videoen google documetary her